Een terugblik op......

Een terugblik op 2017 met…; Lieselotte Meyers

  1. Natuurlijk willen we even weten wie je bent, wat je doet, hoe je leest en welk genre jouw voorkeur heeft…. Kortom wie is…..?

Ik ben Lieselotte, woon in België in Brugge. Ben 29 jaar. Ik ben sinds deze zomer herbegonnen met lezen.
Heb vroeger heel veel YA gelezen zoals Dirk Bracke, Mark De Bel,Patrick Lagrou, Harry Potter, …

photovisi-download (87)

Tegenwoordig lees ik vooral Thrillers, (Historische) Romans. Ook af en toe een boek van het erotische genre kan me zeker boeien.

 photovisi-download (86)

  1. Welk boek staat heel hoog op je verlanglijstje voor de december maand?

De serie van MJ Arlidge.

 photovisi-download (83)

  1. Wanneer je je beste vriendin/vriend een boek wilt geven welk boek komt als eerste in je op om hem of haar cadeau te doen?

Femme Fatale van Anja Felliers.

download (2) 

  1. En dan nu je top 5 van meest favoriete boeken voor 2017, en waarom staat juist dit boek in jouw favoriete-lijstje?

1:  De laatste roos van de zomer –Santa Montefiore (omdat ik gewoon van haar boeken hou lekker verdwijnen in het verhaal)

 photovisi-download (81)

2;  Genesis – Karin Slaughter (geen boek van dit jaar, maar het eerste boek die ik van haar gelezen heb en heeft me echt fan gemaakt van haar boeken, heb ze nu bijna allemaal, nog niet allemaal kunnen lezen, maar toch heel veel die op de te lezen stapel liggen, Genesis is een boek die net op het randje van thriller-horror staat, maar echt mooi gedetailleerd geschreven)

photovisi-download (80) 

3; Achter gesloten deuren – BA Paris ( is het eerste boek van haar, maar heeft me van het begin tot het einde geboeid. Ik wilde direct meer lezen van haar, is ook een verhaal die me lang gaat bij blijven)

photovisi-download (77)

4; Gebroken – BA Paris (Tweede boek van de schrijfster en net al het eerste was ik vanaf de eerste letter mee, ik hoop dat ze nog veel boeken schrijft)

 photovisi-download (76)

5; Femme Fatale –Anja Felliers ( Leren kennen via Facebook groep en ik moet zeggen wow, en is een Nederlandstalige schrijver, heeft sowieso al een streepje voor, het boek is dan wel een vervolg van een reeks, maar ik had de vorige boeken nog niet gelezen en had niet het gevoel dat ik iets miste en dat vind ik super. Boeken van een reeks, maar als je midden in een reeks toekomt, dat je niet het gevoel had dat je iets mist, want ik ben maar na het boek te weten gekomen dat er voorgangers waren)

 photovisi-download (74)

4; Hoeveel boeken denk je volgend jaar te gaan lezen?

 Ik hoop 1 a 2 per week als ik in het zelfde tempo kan blijven lezen als nu.

5: Naar welk boek kijk je nu al uit?

  • De nieuwe van Santa Montefiore
  • De 2 nieuwe van Anja Felliers

photovisi-download (84)

6: Welke schrijver/ schrijfster zou je heel graag in het echt ontmoeten, waarom juist hij of zij? En wat zou je hem of haar willen vragen?

Moeilijk maar denk dan toch Anja Felliers, omdat ze mij echt een leuke sympathieke vrouw lijkt. Die ervoor haar fans is.

Mijn vraag die ik haar wil stellen. Hoe ze het klaarspeelt om zo’n sterke boeken neer te zetten.

 photovisi-download (85)