Blogtour·Recensies·Recensies van Caro

Liefde in Twin Bridges -Debra Eliza Mane & Lizzie van der Ham “Een Texaanse feelgood”

Liefde in Twin Bridges -Debra Eliza Mane & Lizzie van der Ham

“Een Texaanse feelgood, die je mee neemt naar romantische western taferelen”

9200000086230267

Samenvatting:

Als Abby op dezelfde dag haar baan en haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rotdweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.

Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

Een hartverwarmend kerstverhaal over ware liefde en je leven weer in eigen handen nemen van de hand van Debra Eliza Mane, de eerste succesvolle Nederlandse western romance auteur, en Lizzie van den Ham, bestsellerauteur van romantische boeken op iTunes, Kobo en Amazon.

Wat vond ik van deze western roman:

Voor de blogtour van deze western roman “Liefde in Twin Bridges” mocht ik mee doen van uitgeverij DVP. Vanaf 2 januari 2018 overal verkrijgbaar.

Als epub mocht ik dus al genieten van het woelige leventje van Abby, voordat in het boek uitkomt.

Dit romantische verhaal, door twee auteurs geschreven en wel Debra Eliza mane en Lizzie van der Ham, nam mij mee in heerlijke romantische leesuren.

Hoeveel ellende kan een mens op één dag incasseren? Abby pakt, na een plotseling ontslag en een vriend die blijkbaar niet zijn ware aard liet zien, haar koffers, met alleen maar kleding, die naar later blijken, totaal niet geschikt zijn voor een koud Amerika.

Abby had haar leventje goed voor elkaar met een super baan en een geweldige vriend. Het werd tijd om te denken aan de volgende stap in hun relatie, kinderen.

Dit alles is in één dag verdwenen en laat haar besluiten, die zelfde dag nog te vluchten.

Het enige wat ze mee neemt is haar hond Elvis en door zijn naam besluit ze ver weg te gaan en wel naar Graceland. Het huis van popidool Elvis.

In Amerika wordt ze door iedereen die ze tegen komt liefdevol begroet en opgevangen.

Haar jas is ze vergeten en Amerika is kouder dan ze dacht. De aardige cowboy Blake leent haar zijn jas en ze beloofd, die na er zelf één gekocht te hebben, aan hem terug te geven. De kriebels zijn er al meteen, maar dat kan niet want mannen daar heeft ze voorlopig genoeg van. Wie kan ze nog vertrouwen.

Een slaapplaats vind ze ook en iedereen is zo lief, maar ja ze zit wel heel erg ver van Graceland vandaan. Het plaatsje Twin Bridges bied haar rust en er wonen aardige mensen. Blake kan ze niet vinden, want het telefoonnummer, wat hij opschreef, is niet leesbaar meer.

Al gauw wil ze nooit meer naar huis. Maar toch zal ze eens terug moeten, ze is zomaar uit Nederland vertrokken en haar visum is maar 3 maanden geldig. Ze zal met Rens, haar ex, dingen moeten uitspraten, want wat ze heeft achtergelaten is de totaal verwoeste “grootste” liefde van haar ex.

Brengt Abby de geleende jas naar Blake terug en komt ze ooit op haar eindbestemming Graceland aan.

Wat een heerlijk boek. Gelezen met een lach en een traan. Een meeslepend en romantisch verhaal. Een echte Texaanse feelgood, een boek wat je leest bij een knapperend haardvuur en een heerlijke glühwein, een verhaal waarin je totaal kunt wegdromen en alles om je heen vergeet.

Een verhaal voor de romantische zielen onder ons, een echte mustread wat mij betreft.

Nu wachten op de volgende delen, die gaan weer over andere personages uit het boek.

Lieve kerstgroetjes van

Caroline

Koop bij bol.com

photovisi-download (13)