Een terugblik op......

Een terugblik op 2017 met…; Susie Bosveld

Natuurlijk willen we even weten wie je bent, wat je doet, hoe je leest en welk genre jouw voorkeur heeft…. Kortom wie is…..? 

Mijn naam is Susie Bosveld en woon in Didam . Ik heb een particuliere kattenopvang met 17 katten met bijna alle een achtergrond van gedumpt door leeftijd, mishandeld, verwaarloosd, wild en gedragsproblemen.  Ook ben ik mantelzorger voor mijn moeder. Om mijn hoofd leeg te maken, lees ik elke avond voor het slapen gaan.Lezen is in onze huis heel erg belangrijk, als wij een paar euro,s over hebben kopen wij er boeken voor.. Mijn moeder kan door het lezen van boeken haar gevecht tegen oa een jarenlange depressie goed aan. Onze voorkeur gaat beide uit na YA, Fantasy, Horror en SF.Maar soms lezen wij ook ander genre`s.

photovisi-download04.jpg

 

Naast lezen, schrijf ik graag. Ik heb een taalachterstand i.v.m medische redenen (doof geboren, kan nu wel horen maar lange tijd logopedie gehad). Maar dit weerhoud mij niet om te schrijven.

Welk boek staat heel hoog op je verlanglijstje voor de december maand?

Op de rand van niets  Corinna Duyvis

download (24)

Wanneer je je beste vriendin/vriend een boek wilt geven welk boek komt als eerste in je op om hem of haar cadeau te doen?

De boek die ik een paar dierbare heb gegeven is mijn boek over mijn kattenopvang, genaamd Catssanctuary. Ook heb ik Tijdloos mijn 2de boek wel eens cadeau gedaan.

download (29)

En dan nu je top 5 van meest favoriete boeken voor 2017, en waarom staat juist dit boek in jouw favoriete-lijstje?

1: Gebonden in Duister van Kim Ten Tuscher.  Mooi fantasieverhaal.

photovisi-download6

2; The 100 Kass Morgan.  Een mooi geschreven verhaal.

photovisi-download5

 

3; Cyber storm Mathew Mather, mooi verhaal met een verrassend einde over wat er gebeurt als de stroom uitvalt tijdens een winterstorm.

photovisi-download1

 

4; Kate Howard bloedlijn van Joyce Pool. Historisch boek waar je door de vlotte schrijfstijl in het verhaal wordt gezogen.

photovisi-download (100)

5; Harry Potter van Rowling, dit jaar weer herlezen en blijft gewoon magisch.

photovisi-download (97)

4; Hoeveel boeken denk je volgend jaar te gaan lezen?

 images

5: Naar welk boek kijk je nu al uit? 

Ik heb eerlijk gezegd niet gekeken welke boeken uitkomen i.v.m. wij een financieel een moeilijke tijd tegemoet gaan.

6: Welke schrijver/ schrijfster zou je heel graag in het echt ontmoeten, waarom juist hij of zij? En wat zou je hem of haar willen vragen?

Robin Hobb, ik heb haar al een keer ontmoet omdat ze ons graag wou zien. Maar ik zou haar willen bedanken voor haar tips en preek.

download (31)