Recensies·Recensies van Moon

Liam – Miranda Hillers “Voor de derde maal is het genieten”

Liam – Miranda Hillers

“Voor de derde maal is het genieten van de heerlijke schrijfstijl van Miranda Hillers. Weg zwijmelen bij de heren van W.W.W. Op naar deel vier”

9200000084861426

De Achterflap

LIAM
Ken je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen. Helaas kun je er niet veel mee, eigenlijk niets. Je weet geen naam, laat staan een nummer.
Hoe groot is de kans om haar weer te ontmoeten? Hoe kom ik überhaupt ooit te weten wie ze is? Wat bezielde me om haar niet achterna te gaan? Wat nog belangrijker is: waarom moet mij dit overkomen?

Mijn Leeservaring

“Mijn hersenen draaien op volle toeren, net zoals de wieken die door de wind draaien.

In lange tijd heb ik geen echte molen gezien. Wie ik ook een lange tijd niet heb gezien, is waarschijnlijk mijn enige optie om naartoe te gaan.”

Drie boeken lang weet Miranda Hillers al hoe ze haar lezers moet verwennen, op de voorkant prijkt weer een heerlijke hunk. Deze omslag alleen al laat je hart even overslaan.

En dan het verhaal was ik al eerder verkocht bij Dex en Kai, nu is Liam aan de beurt. Liam een van de vier bewoners van huize WWW, Willems Waanzinnige Woning. Liam zijn verhaal is er eentje die afwisselend vanuit Liam zijn visie wordt beschreven en anderzijds vanuit Charlize, ook komt er nog een ander persoon aan het woord…. Wat de heerlijke sfeer maar ook een vleugje spanning aan het verhaal geeft.

De heerlijke schrijfstijl van Miranda Hillers, laat je genieten en geeft je een inkijkje in het leven van vier jongvolwassenen die genieten van het leven, hun liefdesperikelen hebben en alle dingen die daarbij komen kijken. In deze New Adult wordt geen details geschuwd, iets waar je wel rekening mee moet houden. Voor de erg jonge lezers kan het wellicht als schokkend leesvoer worden ervaren, maar de jeugd vanaf 16/17 kunnen dit wel handelen. Dit verhaal bevat net als de vorige delen een pittig portie seks en erotiek.

“Seks was voor mij altijd een noodzaak geweest en ik deed het ook nog vrij vaak. Het was leuk, lekker en ik genoot ervan.”

De hunk Liam, speelt in dit deel de hoofdrol en heeft zo zijn eigen zorgen, zijn vrienden, Dex, Collin en Kai spelen ook weer een grote rol in dit boek maar Liam is de star of the story. Deze New Adult is voor de jongvolwassenen een heerlijk boek, wat veel herkenbaarheid zal geven maar zeker voor de iet-volwassenere onder ons heel veel leesgenot. Het maakt mij enorm nieuwsgierig naar het verhaal van Collin en ik hoop dat Miranda deze serie gauw compleet maakt, want alles in dit boek maakt dat ik het in een sneltrein vaart uit las.

De vlotte, beeldende, schrijfstijl en het prettig ontspannende leesplezier waarin de heerlijke perikelen welke de jeugd heeft, zonder de zorgen over alledaagse dingen die je als volwassenen wel hebt laten je genieten en met een weemoedig gevoel terugdenken aan die ongedwongen tijd. De details die breed uit beschreven worden door Miranda maken het verhaal compleet. Genieten met een grote G….

Lieve Leesgroet Moon

  • *Schrijfstijl 4 ****
  • *Leesplezier 5 *****
  • *Opbouw 4 ****

Koop bij bol.com

photovisi-download (17)