Boekentips·Recensies

Marloes las…; Gotcha -Sterre Carron #RaniDiazindespotlights

Gotcha -Sterre Carron

“Sterre heeft er een fan bij…”

  • Uitgever: Witsand Uitgevers
  • Nederlandstalig 
  • 384 pagina’s 
  • 9789492011541 
  • september 2016

De Achterflap ;

Sofia hoort via de telefoon hoe haar dochter in hun huis aangevallen wordt en dan is er stilte. Man en dochter zijn verdwenen en de politie van Mechelen, onder leiding van hoofdinspecteur Rani Diaz, staat voor een raadsel. Na enkele weken raakt de verdwijning op de achtergrond wanneer afgehakte lichaamsdelen van een man gevonden worden. Jaren later werkt Sofia bij een post van Artsen Zonder Grenzen in Guinee waar het noodlot weer toeslaat en ze weer twee geliefden verliest. Ondertussen leiden in Mechelen sporen naar het restaurant van een Colombiaan waar de verminkte man werkte. Pas tegen het einde van het verhaal leest Sofia een detectiveroman van een bevriende schrijfster waarin details uit haar verleden beschreven staan die de politie niet aan het publiek heeft overgemaakt.

Marloes haar leeservaring;

Wauw, wat is Gotcha! een meeslepend verhaal, gelijk vanaf het begin zat ik er helemaal in. Ik leefde mee met Sofia.

Alles is zo levendig beschreven, alsof je zelf over de schouder van Sofia alles mee hevt gekregen. Heel erg intens.

Het verhaal is geschreven vanuit het oogpunt van Sofia, zowel in het heden als het verleden.

Geboeid hoe Sofia alles beleefde en verder ging met haar leven, blijft de verhaallijn van Rani en haar team ook heel erg boeien. Het loopt mooi in elkaar over en is goed uit elkaar te houden, maar toch heel passend samen.

Dit was het eerste boek dat ik heb mogen lezen van de schrijfster Sterre, ik ben fan!

Lieve Leesgroet Marloes Tienkamp

23316268_533880693616475_1772329833182782607_n

 Koop bij bol.com

photovisi-download (44).jpg