Een unieke Winactie …; wij mogen drie echte MakeMeOver Haar&Make-up aanbieden bij Laurenz Mol

 MustReadsorNot mag drie echte MakeMeOver Haar&Make-up aanbieden 

th (1)

 Iets heel bijzonders voor de lezers van het boek ‘Verknipt’: Een MakeMeOver Haar&Make-up middag in de salon van societykapper Laurenz Mol.

Wie zou dat eens willen? Een echte MakeMeOver bestaande uit een haarkleuring, knippen& föhnen en ter afsluiting een make-up. Er wordt een glas bruisende champagne geserveerd. En natuurlijk wordt er ook een foto van voor- en na de MakeMeOver van je gemaakt.

Als jij het boek ‘VERKNIPT’ al hebt gelezen weet je dat enkele hoofdstukken uit dit boek zich in en rondom de salon van de hoofdpersonage afspelen. En als lezer kun je nu daar in het echt aanwezig zijn tijdens een van deze drie MakeMeOver Haar&Make-up by Laurenz.  

th

En zo kun je in aanmerking  komen voor één van deze drie echte MakeMeOver’s.

Aanmelden en een vraag beantwoorden kan tot en met 28 februari 2018.

Donderdag 1 maart worden de drie winnaars bekend gemaakt.

En dan is woensdagmiddag 14 maart de echte MakeMeOver middag in de salon van Laurenz in Breda.

Zoals je als lezers al weet vanuit de flaptekst van zijn veelgeprezen boek werd Laurenz bij het grote publiek vooral bekend door zijn rubriek ‘MAKE ME OVER’ in weekblad Privé. En dat hij met zijn team haarshows gaf in onder andere Los Angeles, Moskou, Parijs, Hongkong, London en New York. Vele BN’ers, societyfiguren en duizenden minder bekende vrouwen vertrouwen Laurenz hun haar toe. En Laurenz en zijn team zullen er woensdagmiddag 14 maart  een geweldige en feestelijke middag van maken!

 

Nieuwsgierig, naar onze mening over het boek Verknipt van Laurenz Mol?

Klik op de onderstaande linken en lees wat ons zo aantrekt in dit verhaal;

photovisi-download (2)

%d bloggers liken dit: