Win, Win … De zeven Zussen “Storm”- Lucinda Riley

De zeven Zussen “Storm”- Lucinda Riley

Maak kans op een exemplaar van dit heerlijke boek

download (4)

Waar gaat het boek over: 

Ally D’Aplièses zeilvakantie is bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar vader. Zo snel ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen hun vaders testament te openen. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze opdracht: ze moeten op zoek naar hun ware afkomst. 
Na een traumatische ervaring op zee keert Ally kort daarna de zeilwereld de rug toe en besluit haar vaders opdracht uit te voeren. Het voert haar naar Noorwegen, naar de onbekende zangeres Anna Landvik, die honderd jaar eerder als eerste het stuk ‘Peer Gynt’ van Grieg opvoerde. Hoe meer Ally over haar verleden te weten komt, hoe meer vragen er ontstaan. Wat probeert haar vader haar duidelijk te maken? En wie was hij echt?

***Namens Xander Uitgeverij mogen we een exemplaar van De Zeven Zussen “Sotrm” verloten. Wil jij kans maken hierop? 

*** Word lid van  onze Facebookgroep   (gezellig)***

Mail je antwoord via deze link

**Hoe heet het volgende deel dat in april verschijnt van De Zeven Zussen serie? Geschreven door Lucinda Riley **

Wie weet kun jij straks genieten van dit boek

Heel veel succes.

Caroline & Moon

photovisi-download (31)

 

 

 

8 Comments on “Win, Win … De zeven Zussen “Storm”- Lucinda Riley

 1. Ik heb al zoveel moois over deze boeken gelezen en gehoord, dat ik, graag het volgende boek dat in april uitkomt wil lezen,
  Het boek heeft als titel: Schaduw.

  Like

 2. Ik lees op dit moment het eerste deel. Prachtig.
  Het derde boek heet : Schaduw.

  Like

 3. Oh m’n handen kriebelen om dit boek vast te mogen houden. Het antwoord is Schaduw

  Like

 4. Deel 3 in De zeven zussen serie is Schaduw.
  Star D’Aplièse staat op een keerpunt in haar leven. Na de dood van haar vader, heeft ook zij net als haar zussen, de opdracht gekregen op zoek te gaan naar haar afkomst. Er is alleen één ding dat haar tegenhoudt: haar zusje CeCe, waar ze alles mee deelt. Als ze uiteindelijk met lichte tegenzin naar Londen vertrekt, gaat een nieuwe wereld voor haar open. Daar ontdekt Star het bestaan Flore MacNichol, een onafhankelijke, geëmancipeerde vrouw die honderd jaar geleden leefde en die na haar jeugd op het Engelse platteland naar het bruisende Londen vertrok. Ze maakte daar kennis met nieuwe idealen en tradities en vond de ruimte om haar identiteit te ontplooien. Zal Star in Londen eenzelfde transformatie doormaken en eindelijk uit de schaduw van haar zusje kunnen stappen?

  Like

 5. Schaduw heet het volgende deel ze staan op mijn verlanglijstje.

  Like

%d bloggers liken dit: