Een week vol boekenvreugde.. Kijk je mee wat er uitkomt?

Al is de leugen nog zo snel – Lisa Scottoline

al is de leugen nog zo snel_thumb_248x380

Op papier lijkt de nieuwe leraar Chris de ideale man, maar alles aan hem is een leugen…
Drie moeders, van wie hun zonen gezamenlijk in het sportteam op school zitten, raken verwikkeld in een sinistere plot als er een nieuwe leraar, Chris Brennan, op school komt die niet is wie hij zegt te zijn. Maar iedereen blijkt geheimen te hebben, hoewel sommige dodelijker zijn dan andere…

Uitgever: Luitingh – Sijthoff  Verwacht:  5 maart 2018

Ik weet alleen mijn naam nog – C.J. Cooke

9200000085063287_thumb_248x380

Een vrouw wordt wakker op een strand, haar lichaam zit onder de schrammen en blauwe plekken. Ze heeft geen idee wie ze is of hoe ze daar terecht is gekomen. Ze wordt opgevangen door vreemden en probeert er stapje voor stapje achter te komen wie ze is.

Een man krijgt een telefoontje: zijn vrouw is weg en heeft hun baby en peuter alleen thuis gelaten. Wanneer hij thuiskomt blijkt haar auto op de oprit te staan, maar haar mobiel, portemonnee en paspoort zijn er nog. Zijzelf is echter verdwenen.

Er wordt een landelijke zoektocht georganiseerd. Met de babycamera’s van het gezin blijkt te zijn geknoeid: iemand hield hen in de gaten. Wie heeft Eloïse meegenomen? Of is ze uit vrije wil vertrokken? Maar waarom zou ze de drie mensen die het meest van haar hielden in de steek willen laten?

Uitgever: Harper Collins  Verwacht: 6 maart 2018

De tweede vrouw – Gill Paul

9200000085063299_thumb_248x380

Twee vrouwen die het koningshuis op de proef stellen.
Gescheiden door de tijd. Verbonden door een geheim…

  1. Op vijftienjarige leeftijd ontmoeten Mary Kirk en de ontembare Wallis Warfield elkaar op een zomerkamp. Hun vriendschap zal gebroken harten, lange afstanden en de vele restricties van het Britse koningshuis overleven, totdat zij ten onder gaat door één onvergeeflijk verraad.
  2. Rachels romantische vakantie met haar verloofde, in Parijs, wordt tragisch onderbroken wanneer de auto voor hen crasht. In die auto zat prinses Diana. Eenmaal thuis in Brighton kan Rachel het ongeluk niet loslaten. Ze raakt gefascineerd door het feit dat Diana de laatste uren voor haar dood op bezoek was in het huis van Wallis Simpson, Barones van Windsor. Dan ontdekt Rachel een connectie met Wallis, die haar leidt naar de waarheid achter een schandaal dat de wereld schokte…

Uitgever: A.W. Bruna  Verwacht: 6 maart 2018

Het verloren meisje – Eve Chase

9200000085063402_thumb_248x380

Als de vijftienjarige Margot Wilde en haar drie zussen in juli 1959 op Applecote Manor aankomen, verwachten ze een stille, ietwat saaie Engelse zomer tegemoet te gaan. Maar hun oom en tante blijken nog steeds bezeten van de verdwijning van hun dochter Audrey, nu vijf jaar geleden. De komst van twee knappe buurjongens drijft de zussen uit elkaar, en Margot voelt zich steeds meer verbonden met de verdwenen Audrey. Als de zomer een dodelijke wending neemt, hebben de zussen slechts één keuze: zich met elkaar verzoenen of voor altijd van elkaar gescheiden worden.

Vijftig jaar later is Jessie op zoek naar een nieuw huis om de schaduw van de overleden eerste vrouw van haar man voorgoed achter zich te laten. Het prachtige Applecote Manor lijkt een antwoord op al haar dromen te zijn. Maar Jessie voelt zich steeds eenzamer, haar zestienjarige stiefdochter lijkt zich steeds meer tegen haar af te zetten, en de geruchten over de geschiedenis van het huis worden steeds onheilspellender…

Uitgever:  Boekerij  Verwacht:  6 maart 2018

 

De nachtploeg – Michael Connelly

9200000085063454_thumb_248x380

Renée Ballard, een veelbelovende detective bij de politie van Los Angeles, had de moed een van haar superieuren aan te klagen voor seksuele intimidatie. Nu draait ze voor straf de nachtdiensten in Hollywood, waarbij ze steeds alleen maar het begin van een zaak meemaakt, die ze ’s ochtends tot haar frustratie over moet dragen aan haar overdag werkende collega’s.

Maar op een nacht wordt ze geconfronteerd met twee zaken die ze niet kan en wil loslaten. Ondanks de waarschuwingen van haar partner werkt ze overdag aan de oplossing, terwijl ze ’s nachts gewoon door blijft werken. Als blijkt dat de twee misdaden met elkaar verbonden zijn, wordt het tot haar afschuw wel heel persoonlijk. Ze zal erg sterk in haar schoenen moeten staan om haar geliefde baan te behouden.

Uitgever:  Boekerij  Verwacht:  6 maart 2018

Het leven gaat niet altijd over roze – Brianna Wolfson

9200000085063756_thumb_248x380

Rosie Collins is iemand die dansend door het leven gaat. Rex Thorpe is juist heel serieus. Als ze elkaar ontmoeten, wordt Rex meegezogen in de tornado die Rosies liefde is. Uitersten trekken elkaar weliswaar aan, maar ze veroorzaken ook frictie. Want Rosie mag dan onweerstaanbaar zijn, ze is ook dodelijk vermoeiend. Hoelang houd je het vol in een wereld die uit louter roze glitters lijkt te bestaan?

Na hun scheiding probeert hun dochter Willow haar plek in het leven te vinden. Ze is stapelgek op haar sprankelende moeder, die alles door een roze bril ziet, en heeft een hekel aan haar vader, want hij heeft het alleen maar
over regels. Als de wervelwind van Rosies emoties een vlucht neemt, ligt een gebroken hart op de loer.

Uitgever: Harper Collins  Verwacht: 6 maart 2018

Nooit meer bang – Gaby Rasters

9200000086047705_thumb_248x380

Hoofdpersoon Louise uit ‘Nooit meer bang’ van Gaby Rasters heeft de mannen afgezworen. Maar dan ontmoet ze bij het ontbijt in haar Brusselse hotel Josh. Het is liefde op het eerste gezicht en ze rijdt hoteldebotel terug naar huis, terwijl hij naar het vliegveld gaat. In de auto belt ze haar beste vriendin om te vertellen over de ontmoeting. Die vraagt meteen: ‘Luister jij geen radio? Er is een aanslag gepleegd…’ Het is het begin van een zoektocht. Naar liefde, naar hoop, naar Josh, naar zichzelf. ‘Nooit meer bang’ is Gaby Rasters’ eerste standalone, na de trilogie ‘FOLLOW’, ‘LIKE’ en ‘SHARE’.

Uitgever: Zomer en Keuning Verwacht: 6 maart 2018

Het sneeuwmeisje – Rene Denfeld

9200000085063248_thumb_248x380

Madison verdween op vijfjarige leeftijd in het bos, toen ze met haar ouders op zoek was naar de perfecte kerstboom. Dat was drie jaar geleden. Hoewel
de kans dat ze nog leeft bijzonder klein is, huren haar ouders een specialist in: Naomi Cottle, bijgenaamd ‘de kindvinder’. Naomi begrijpt verdwenen kinderen beter dan wie dan ook, omdat ze zelf ook ooit is ontvoerd.

Naomi’s zoektocht naar het meisje voert haar terug naar haar eigen verleden, naar het pleeggezin waar ze geborgenheid vond. Van de tijd daarvoor herinnert ze zich niks. Maar hoe dieper ze het bos in loopt, hoe dichterbij
haar verleden komt.

Diep in dat duistere woud woont een meisje dat denkt dat ze een sneeuwmeisje is. Omdat ze altijd binnen moet blijven, in de hut die ze deelt met een jager, heeft ze een rijke innerlijke belevingswereld. Haar redding ligt in
fantasie, hoop en liefde op een plek waar je die niet verwacht.

Uitgever:  Harper Collins Verwacht: 6 maart 2018

Gap Year – Au Pair – Marie Lotte Hagen

9200000079457081_thumb_248x380

Je moet weg.’ Anita staat in de deuropening.

Het is een mededeling, geen verzoek.

“Het werkt niet,’ zegt Anita. “Wij…’ Ze wappert met haar handen. “…werken niet, wij klikken niet.’ Dan zet ze haar handen in haar zij. “Ik wil dat je vanavond weg bent.’

Stel je voor, je bent zeventien jaar en je bent als au pair in een ver land. Op een avond vertelt de vrouw des huizes je dat je bij nader inzien niet bevalt. En of je binnen een uur wilt vertrekken. Daar sta je dan, helemaal op jezelf aangewezen in Australië. En nu?

Uitgever: Leopold  Verwacht: 7 maart 2018

 

Miljonairs en bruidsmeisjes 3 – De miljonair zoekt een bruid – Jessica Clare

9200000085063473_thumb_248x380

Miljonair Sebastian Cabral houdt van zijn familie, maar hij heeft een hekel aan hun reality-tv-show, The Cabral Empire. Als zijn ex-vriendin probeert om hun relatie nieuw leven in te blazen voor het oog van de camera, besluit Sebastian dat het tijd is voor drastische maatregelen.

Overdag is Chelsea Hall een ogenschijnlijk zorgeloze, springerige rollerskater. ’s Avonds wordt ze achtervolgd door angsten uit haar verleden. Er zijn twee dingen die ze echt niet aankan: ze kan niet alleen zijn, en ze wil niet daten.

Als de organisatie van de bruiloft van een gezamenlijke vriendin Chelsea en Sebastian bij elkaar brengt, ontdekken ze al snel dat ze allebei hun problemen kunnen oplossen met één simpele maar doeltreffende leugen: een nephuwelijk. Maar één kus is genoeg om ze te doen inzien dat hun “relatie’ misschien meer te bieden heeft dan ze hadden gedacht…

Uitgever: Boekerij Verwacht: 7 maart 2018

 

De Mol – Bart Debbaut

9200000085144809_thumb_248x380

Een prachtige locatie en spannende opdrachten: een groep van tien Vlamingen – waaronder één saboteur – maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van De Mol. Allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Het avontuur lonkt!
Maar vlak na de aftrap van de opnames verdwijnt Mary-Ann, één van de kandidaten, spoorloos. Het productieteam tast in het duister, dit hadden ze niet gepland. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?

Uitgever:Lannoo  Verwacht: 9 maart 2018

 

Een vrouw van adel – Danielle Steel

9200000084910702_thumb_248x380

In Danielle Steels roman Een vrouw van adel krijgt rechtenstudente Jane Willoughby de taak een mysterie te ontrafelen.
In een achtergelaten kluis in New York wordt een ware schat gevonden – een bundel oude brieven, foto’s en kostbare juwelen, inclusief een trouwring en een medaillon.
Jane Willoughby werkt als stagiaire bij de griffie van New York. Zij krijgt de opdracht om de inhoud van een kluis te laten veilen. Samen met Phillip Lawton, de veilingmeester, probeert ze te achterhalen wat het geheim is van de bijzondere nalatenschap.
Geen van beiden kan voorzien hoe die hun leven voorgoed zal veranderen..

Uitgever: Luitingh – Sijthoff Verwacht: 9 maart

Zeven dagen in de zomer – Marcia Willett

9200000085063201_thumb_248x380

Liv, de jonge moeder van een wel zeer levendige tweeling, kijkt ernaar uit om de zomer door te brengen in de Beach Hut, een huis aan de kust van Devon. Maar als haar man Matt zegt dat hij het te druk heeft met zijn werk om mee te gaan, raakt de glans er toch een beetje vanaf. Baz, de eigenaar van de Beach Hut, vindt het altijd heerlijk om zijn familie om zich heen te hebben, maar de komst van een onverwachte gast gooit roet in het eten. Sofia zoekt ook haar toevlucht in het strandhuis, en voelt zich meteen tot Baz aangetrokken, maar kan haar gewonde hart dat wel aan na haar vorige desastreuze relatie?

Uitgever: Boekerij Verwacht: 6 maart 2018

One Comment on “Een week vol boekenvreugde.. Kijk je mee wat er uitkomt?

  1. Het sneeuwmeisje wil ik zeer zeker gaan lezen ….

    Like

%d bloggers liken dit: