MustreadsorNot op pad…; De MakeMeOver bij Laurenz Mol

Mustreads or Not op pad…; Make Me Over by Laurenz Mol en zijn geweldige team

Toen we in Julianadorp hoorde dat we naar Breda mochten afreizen voor een Make Over van schrijver en Societykapper Laurenz Mol, was het even slikken. Wauw, op naar Breda voor een dagje verwennen, vertroetelen en genieten. Dat er drie dames deze heerlijke dag gewonnen hadden was al duidelijk maar dat 1 van ons ook heen mocht, Wauw.

photovisi-download

Al vroeg ging de wekker in huize Kager, want tjop tjop op pad naar Breda. In Schagen zou de eerste winnares instappen en zouden Anita de Groot en ikzelf verder af reizen naar het Brabantse land. Gezellig samen reizen, wat al snel uitmondde in veel praten, kletsen over boeken en veel gezelligheid. In Breda aangekomen even snel een lunch gepakt, in een heerlijke brasserie en met deze goede ondergrond konden wij de stap aan.

“Hoe zouden we eruit gaan komen te zien? Mogen we na afloop het huis nog wel in?

In de salon van Laurenz aangekomen werden wij hartelijk ontvangen door Laurenz, 29216281_1882465435105629_9200773989117460480_nAndrea en de dames van zijn team, Courtney en Renske.  Chris Pin en zijn dochter Danny waren al aanwezig en we maakte snel kennis. Zo lief. Chris had namelijk mee gedaan met de winactie voor zijn dochter Danny en … Gewonnen

Heerlijk een vader die zo aan zijn dochter denkt.

 

Na de eerste inspectie van Laurenz en zijn team, (eens kijken wat we ervan kunnen maken..!!) werden wij na een Before foto onderhanden genomen, Anita en Danny mochten gelijk in de kleur en ikzelf startte met een knipbeurt. De spanning zat er goed in, want wat de vakmensen voor ons in petto hadden was nog een grote verrassing, bij ons alle drie kreeg het team carte blanche. Natuurlijk waren er een paar liever niet dit, of liever niet dat, maar wij hadden alle vertrouwen in de expertise van Laurenz en Andrea.

photovisi-download (1)

Onder het genot van een kop koffie, heerlijke petit fours lieten wij ons verwennen.

Marianne Vork van Uitgeverij NAU kwam binnen lopen en het werd al snel een gezellig gekakel, bij praten over boeken, over het kappersvak en er werden leestips uit gedeeld. Chris Pin verraste mij, het bleek dat ook hij een boek geschreven heeft, dit ga ik eerdaags met liefde lezen, het onderwerp zal aangrijpend zijn. Maar de manier waarop Chris dit met mij deelde, zijn verhaal vertelde, maakt mij erg nieuwsgierig maar ook een gevoel van respect kwam naar boven. Nog steeds kan ik onder de indruk zijn van de verhalen van mensen, ik word geraakt door hun openheid en gevoel. Ook deze ontmoeting met Chris en zijn dochter, is niet voor niets.

Bedankt voor je vertrouwen, Chris en zeker ook voor al die prachtige foto`s die je hebt gemaakte, ik ben blij dat ik je op deze dag heb mogen leren kennen.

Na de knipbeurt vond er een stoelendans plaats. Van de wastafel, naar het knippen van de kapstoel naar de wasbak. En elke keer weer volverwachting naar de spiegel, nieuwsgierig naar het resultaat van elke stap. Want er was 1 ding zeker, elke stap was er eentje en elke stap veranderde ons uiterlijk.

photovisi-download (3)

 

Na het kleuren, knippen en het föhnen kregen we nog een vipbehandeling door Andrea, imagesde styliste en kapster. De finishing touche, de kers op de taart en het plaatjes was klaar.

Bij iedereen was er een WAUW effect. Want wat was het eindresultaat prachtig. Vol vertrouwen dat we nog thuis mochten komen verstuurde we de eerste foto`s.

Na drie uur genieten, was iedereen vol lof over het eindresultaat. Wat een mooie ervaring, deze winactie was tot nu toe nog de meest originele die wij hebben gehad. Verknipt was al een Mustread. Deze middag gaat de boeken in als een a MustMakeOver, wat hebben we genoten.

photovisi-download (5).jpg

 

Namens Mustreads or Not wil ik iedereen bedanken die dit heeft mogelijk gemaakt. Laurenz allereerste bedankt voor je boek “Verknipt” want zonder jouw boek was dit nooit gebeurt. Bedankt voor je verhaal, wij kijken uit naar je volgende boek. Bedankt voor deze heerlijk middag, dat we mochten genieten van jouw expertise, zelfs het thuisfront was zeer enthousiast!! Andrea bedankt voor je advies, je vakkundigheid en het mooie resultaat. Meiden van de salon Courtney en Renske bedankt voor de goede zorgen het hartelijke ontvangst en de heerlijke koffie. En Marianne, bedankt voor deze mogelijkheid, dat je het vertrouwen in ons hebt, als recensenten, dat je ons de kans geeft om kennis te mogen maken met de boeken uit jouw stal. Ik kijk uit naar wat komen gaat. Want dat beloofd weer super te zijn. En bedankt voor je goede gesprek in de salon.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Na drie heerlijke uren weer op naar huis op naar Julianadorp waar ik me eerst even moest voorstellen. Aan mijn stem hoorde ze dat ik het was. Maar vele moesten even twee keer kijken

Ik zeg de Make Over is meer dan geslaagd.

Anita, Danny en Chris ik hoop dat jullie net zo hebben genoten?!

Lieve Groet Moon 

20180314_120624.jpg

 

photovisi-download (6).jpg

%d bloggers liken dit: