Win, Win …; Rosia Montana – Raymond Rombout

Win, Win …; Rosia Montana – Raymond Rombout

Met dank aan Raymond Rombout en Kramat uitgeverij mogen wij twee exemplaren verloten van het nieuwste boek van Raymond Rombout 

9200000081407348.jpg

Het detectivebureau dat Arturo Dias samen met zijn dochter startte in Mechelen komt niet van de grond. Klanten staan niet bepaald aan te schuiven. Arturo verveelt zich te pletter in een stad die zwoegt onder de hitte van juni. 
Dan krijgt Dias Asia over de vloer. Zij is de enigmatische echtgenote van Henri De Vries, verkoopdirecteur van Trynaco, multinational uit Blaasbroek. Hoewel Arturo uitdrukkelijk echtscheidingen afwijst, overtuigt Asia hem onderzoek te doen naar haar echtgenoot. 
Dezelfde dag wordt Arturo benaderd door Mario Geefs, advocaat uit Hombeek. Hij kan een onderzoeker gebruiken in een zaak tegen datzelfde Trynaco, aangeklaagd door Malecan, een vereniging voor slachtoffers van asbestose. 
Arturo infiltreert in het veiligheidsteam van Trynaco. Hij wordt betrapt, maar belandt tot zijn grote verrassing in Roemenië, waar hij betrokken geraakt bij het ecologisch drama van Rosià Montana, waar alweer Trynaco voor verantwoordelijk is.
Blaasbroek blijkt een dictatoriale miniatuurstaat, waar gemeente en bedrijf elkaar bevoordelen, ten koste van de bewoners. Rosià Montana valt ten prooi aan de Barià, de plaatselijke maffia, die de bevolking schaamteloos chanteert. 
In dit verhaal waarin niets is wat het lijkt, neemt Arturo Dias het tegen vele tegenstanders tegelijk op. Is Henri De Vries de boosdoener die hij lijkt? Wat zijn de geheimen van Trynaco? Welke vuile rol speelt de Barià? 
Meer dan ooit moeten Arturo en zijn dochter Sara de handen in elkaar slaan. 

Wil jij kans maken op één van de twee exemplaren?

Heel veel succes lieve Wingroet Caro en Moon 

photovisi-download (19)

17 Comments on “Win, Win …; Rosia Montana – Raymond Rombout

 1. Natuurlijk doe ik graag mee! Lijkt mij een super spannend boek! 😍

  Like

 2. Een plot dat zich in België afspeelt lees ik altijd graag … dus waag ik even mijn kansje …

  Like

 3. Mooi! 👌🏻 Ik doe graag mee 😊

  Like

 4. Ik loot graag mee, nog niet eerder iets van Raymond rombaud gelezen en nieuwsgierig.

  Like

 5. Klinkt spannend,ik ben benieuwd naar het boek en wil het graag lezen

  Like

 6. Gelukkig heb ik het vastgezette bericht gevonden. Nu ik het gevonden heb loot ik graag mee. Een gaaf misdaad verhaal.

  Like

 7. Lijkt me leuk om zo’n spannend boek te lezen en weer een nieuwe schrijver te leren kennen.
  Bijkomend voordeel als ik win…eindelijk weer eens wat anders dan een e-book voor mezelf 😀

  Like

%d bloggers liken dit: