Leesclub

We zijn op zoek naar jou…; Leesclub Moeder is boos – Lineke Breukel

Leesclub Moeder is Boos – Lineke Breukel

Wij zijn op zoek naar jou!

Moeder is Boos – Lineke Breukel 

9200000091371725Dit biografische werk is het aangrijpende en gruwelijke relaas van de traumatische jeugd van Marijo Bakker. Een jeugd die door haarzelf decennialang goed verborgen werd gehouden omdat deze te afschuwelijk was om er zelfs maar aan herinnerd te worden. Met behulp van aantekeningen en verhalen heeft schrijfster Lineke Breukel een reconstructie gemaakt van al de gruwelijkheden die Marijo vanaf haar negende heeft moeten doormaken. Jarenlang werd zij misbruikt door zowel haar vader als haar broer en na verloop van tijd zelfs verkocht aan ieder die haar maar misbruiken wilde. Met dit boek hoopt Marijo niet alleen weer een stap verder te komen in de verwerking van haar schokkende jeugd, maar tevens lotgenoten op te roepen het zwijgen te doorbreken.

Moon, heeft het boek al gelezen, lees hier haar leeservaring: Recensie Moeder is Boos

Zou jij dit boek willen lezen? VanDorp uitgevers stelt 5 boeken beschikbaar.

We hebben natuurlijk wel een aantal verwachtingen van de deelnemers:

  • De uiterlijk datum voor je recensie is 15 mei 2018
  • We willen graag dat je een goedonderbouwde respectvolle recensie deelt met ons, zodat wij deze kunnen delen op ons blog.
  • Dat je je recensie deelt op verschillende boekesites; Bol.com, Bruna & Hebban
  • Wij hebben ook een aantal vragen op gesteld en zouden graag dat jullie die na het lezen beantwoorden. Het is mogelijk om in een Facebookgroep samen te discussiëren over je leeservaring.
  • Er is ook een mogelijkheid om de schrijfster, of Marijo een vraag te stellen.

Wil je mee doen? Stuur dan een mailtje naar mustreadsornot@ziggo.nl , met hierin je motivatie en adres gegevens. Geef je op voor 10 april, dan laten we 12 april weten wie mee doet aan de leesclub en sturen we de adressen door naar VanDorp uitgeverij .

Lieve Leesclubgroet Marijo, Lineke, Caroline & Moon 

photovisi-download (36)