Boekenuitjes·boekenuitjes Vlog

Mustreads or not haalde de Vlaamse thriller auteur, Sterre Carron, naar Nederland.

Mustreads or not haalde de Vlaamse thriller auteur, Sterre Carron, naar Nederland

Wat een spannende dag zaterdag de 9de juni2018. De eerste “Sterre over de grens” werd gehouden bij boekhandel van Kemenade in Breda. Het was een hele eer dat Mustreads or not tijdens de spannende boekenweken Sterre naar Nederland kon halen.

Na een bezoekje aan de kapper reed ik met dochters Britt en Sterre naar Breda om eerst even een terrasje te pakken, want het weer was top.

 

 

Rond half 5 had ik afgesproken bij de boekhandel en zag daar uitgever Dirk Demuynck al in gesprek met Hein Van Kemenade van de boekhandel. De zenuwen gingen nu al wel wat opspelen, niet voor het interview, maar of er wel mensen op af zouden komen. Sterre hoopte zo dat haar fans, die steeds vragen kom je naar Nederland, op dit evenement zouden afkomen. Reclame genoeg gemaakt denk ik, ik kreeg zelfs op een geven moment een berichtje van Sandra Raino, “Ben je me aan het stalken 😉 “. Alle evenementen, die ik op de verschillende sites had aangemaakt waren voorzien van een vinkje, dus was je lid van meerdere blogs dan kreeg je persoonlijk meerdere uitnodigingen. Riejanne Zwiers vertelde later dat ze in de trein zat en op haar foon pling pling pling… hoorde en die dag 8 evenementen had, haha allemaal deze van Sterre. Maar ja, stalken of niet, het was wel duidelijk dat er iets te gebeuren viel tijdens de spannende boeken weken.

Super leuk was het dat er twee thriller auteurs uit Breda, Sterre even kwamen begroeten, de Nederlandse thriller auteurs Nathalie Pagie en Linda Janssen. Verder waren er nogal wat bloggers gekomen en enkele fans.

Om kwart over 5 gaf Hein van Kemenade het startsein en hete iedereen hartelijk welkom. Jammer genoeg was de opkomst niet heel groot, maar de aanwezigen waren wel fans van Sterre, zelfs waren er twee uit België gekomen en ook één uit Deventer toch wel zo’n 2 uur treinen.

Het interview ging goed en we kregen een hoop antwoorden van Sterre, behalve op  vragen over haar nieuwe boek. Ja, iets met een snoepautomaat en vuur !! Sterre had haar haren vurig rood geverfd en dit heeft te maken met deze nieuwste thriller, die de naam PITTA gaat krijgen. Het wordt wel steeds moeilijker om namen te verzinnen, vertelde Sterre. In het najaar kunnen we deze 11de Rani Diaz verwachten, maar we kregen geen datum, ze wil er rustig de tijd voor nemen. Maar wat we wel kregen is de naam van het nieuwe boek, PITTA en de plot is ook al helemaal klaar, vertelde Sterre.

Nadat ik iedereen nogmaals had bedankt was het tijd voor signeren en een foto momentje.

20180609_173109(0).jpg

 

Wil je het interview terug zien klik dan op het filmpje