Recensies·Recensies van Moon

Op een mooie zomerdag – Mary Higgins Clark ” Een mysterieuze zoektocht in Manhattan”

Op een mooie zomerdag – Mary Higgins Clark

“Geniet van het mysterie en de intrigerende karakters, niet voor niets is Mary Higgins Clark een bestsellerschrijfster.”

De achterflap

9200000082943557Zan Moreland, succesvol binnenhuisarchitecte, beleeft de nachtmerrie van iedere moeder: op klaarlichte dag wordt haar zoontje in Central Park uit de kinderwagen gestolen. Vijf jaar later duiken er opeens foto’s op die laten zien dat Zan haar kind zélf uit de wagen tilt… Iedereen lijkt haar te verdenken.

Dan ontdekt ze dat iemand haar identiteit probeert te stelen. Staat Zan er helemaal alleen voor? En leeft haar zoontje nog?

 

Mijn leeservaring

“Ik werk al een poos mee aan een misdaad en ben betrokken bij een moord die binnenkort wordt gepleegd.”

Het zal je gebeuren. Alles wijst in jouw richting. Jij zou je eigen dochter hebben ontvoerd. Dit gebeurt Zan Moreland. Kan zij haar onschuld bewijzen? Of heeft zij toch twee gezichten?

Mary Higgins Clark heeft al enorm veel boeken op haar naam staan, stuk voor stuk bestsellers in Amerika en ook in andere Europese landen worden de boeken goed gelezen. Haar dochter Carol is ook een misdaadauteur en samen schreven zij meerdere boeken

Op een mooie zomerdag, heeft een heel uitbundige omslag, de cover zal je niet meteen doen denken aan een thriller. De tekst erop daarentegen zal je nieuwsgierig maken. Clark geeft heel subtiel informatie weg, je hebt wel een idee waar het heen gaat maar wie de werkelijke dader is, dat houdt de schrijfster verborgen, je krijgt gedeeltelijke duidelijkheid, waardoor je door blijft lezen. Het Hoe en Waarom houdt j ein zijn macht.

Higgins Clark staat bekend om haar scherpe boeken en fijne schrijfstijl, “Op een mooie zomerdag “mag zich bij dat lijstje voegen. Het fijne vlotlezende verhaal maakt dit boek heerlijk vakantievoer. Het verhaal bevat veel mysterie en zou een goed scenario zijn voor een misdaadserie.

Dankzij Mary Higgins Clark zal je hele fijne leesuren beleven aan deze misdaadroman. Zij zal je meenemen in een mysterieuze zoektocht in Manhattan, waarbij niemand echt te vertrouwen lijkt en je tot het einde aan toe je vraagtekens zal houden. Kortom een heerlijk boek om even lekker te ontspannen en af te dwalen van je persoonlijke gedachten

Lieve leesgroet Moon

Koop bij bol.com
photovisi-download (21)