Boekenuitjes

Mustreads or Not op pad..; Boekpresentatie Manzanilla – José Kruijer

Boekpresentatie Manzanilla – José Kruijer

We waren lekker op tijd op pad, eerst even een bakkie koffie met Carla Kooijman gedronken in het winkelcentrum in Heerhugowaard, en toen naar de boekpresentatie van José Kruijer. Negen maanden geleden waren wij ook bij haar boekpresentatie, toen was het haar debuut “Verzwegen” welke verscheen. En nu negen maanden later is haar tweede boek geboren. Het was een zware bevalling wist Josë ons te vertellen.

Maar ook al was het een zware bevalling, het is een pracht van een boek geworden, dus alle pijn en moeite was het meer dan waard……

Boekhandel Stumpel in Heerhugowaard, had de ruimte mooi vrij gemaakt want net als vorig jaar werden er veel mensen verwacht. En dit was geen overbodige luxe, een zeer groot aantal belangstellende kwam José feliciteren met haar boek.

photovisi-download (54)

Omdat wij lekker op tijd aanwezig waren, konden we Marianne, de uitgeefster van het boek, en José al even spreken, en stiekem lichte ik al een klein tipje van de sluier, over mijn mening van het nieuwe boek van José.

Heb je mijn recensie nog niet gelezen? Klik snel hier..

De medewerkster van de boekhandel heette iedereen van harte welkom, waarna Marianne een korte inleiding gaf over proces van Manzanilla. Zo sta je gezellig op een boek presentatie en zo sta je live even je recensie te delen voor het publiek.Oeffff…. José was erg blij mee, en ik misschien nog wel blijer want ook ditmaal was ik weer zeer enthousiast over haar boek.

Ook ditmaal weet José met een combinatie van Liefdesperikelen, intriges en een lekker vleugje spanning, de lezer te boeien. De opbouw van het verhaal is heel prettig en zal je menig uurtje leesplezier bieden. Na mijn woordje, was José zelf aan de beurt om haar speech te presenteren, waarna over werd gegaan tot de uitreiking van het eerste exemplaar. José had de uiteindelijke cover nog niet gezien, dus ook zij was zeer verrast. Want hij is echt heel mooi.

20180706_195816.jpg

Al met al hebben wij weer genoten van de presentatie en laten we hopen dat iedereen geniet van Manzanilla. We wensen José in ieder geval heel veel plezier, met alles wat er gebeuren gaat rondom deze heerlijk spannende roman. Op naar haar derde boek, ik hoop dat we over negen maanden weer in Heerhugowaard staan….

Nieuwsgierig naar de presentatie, wij nemen jullie graag mee. Hier vind je een korte foto reportage van deze avond.

 

Lieve groet Carla en Moon