Winacties

Dag 1 van de mysterie winactie

Dag 1 : start winactie 1e tip

Vandaag de eerste tip voor onze WINACTIE, weet je de oplossing: mail het ons! Je mag hieronder wel reageren maar niet met de oplossing! mail je oplossing en je adresgegevens via de volgende link naar;  mustreadsornot@ziggo.nl 

Omdat deze tip niet eenvoudig is krijg je, als je het raadsel vandaag al weet op te lossen, dubbel kans om te winnen. Ja, je leest het goed, we stoppen je naam dan 2x in de lootjes pot, dus dubbel kans.

Hier dan het raadsel, een echte hersenkraker:

Alle cijfers staan voor een letter. Nr. 1 is ook de eerste letter, 2 de tweede…. Maar als een letter dubbel voorkomt komt ook het cijfer dubbel voor.

1-2-3     4-5-2-6-7-8-5-9-6-10     11-12-3-13-6-8-5-9-6-14 

Voor deze getallen dienen letters in de plaats te komen, echt wel een hersenbreker, dan verkrijg je de naam van de auteur en de titel van het boek. Succes! En niet getreurd als het niet direct lukt, morgen weer een nieuwe TIP!

photovisi-download (44)

Een gedachte over “Dag 1 van de mysterie winactie

Reacties zijn gesloten.