Boekenuitjes·boekenuitjes Vlog

Uitgeschakeld – Angelique Haak de Boeklancering #Sfeerimpressie&video

Uitgeschakeld – Angelique Haak de Boeklancering

41229854_697797327244062_3270018194563137536_n.jpg

Al vroeg op pad om de files voor te zijn, was een slimme tip zelfs nu stond ik toch even vast, maar ruim op tijd om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie van Angelique Haak haar tweede thriller Uitgeschakeld. De lancering was in een werkelijk zeer intrigerende bibliotheek, wat een mooi gebouw om eens even door te lopen.

Om 18 uur kwam ook Angelique de bibliotheek in gewandeld en mochten wij elkaar dan eindelijk een keer in real life ontmoeten. Even kennismaken, even de vragen doornemen en al snel bleek dat we redelijk veel overeenkomsten hadden. Altijd even spannend als je iemand alleen via Facebook kent, maar dit kwam helemaal goed.

Om 19 uur druppelde het eerste publiek binnen en dat bleef maar druppelen, wat een gezellige drukte. Om 19.30 gaf Ilse Karman, van uitgeverij De Crime Compagnie, het startsein met een korte introductie. Natuurlijk over Uitgeschakeld maar ook Een nieuw begin werd nog even aangehaald, het spetterende debuut van Angelique. Haar eerste boek was genomineerd voor de Schaduwprijs, een prestigieuze Nederlandse prijs voor debuterende auteurs. Voor haar tweede boek had Ilse een nieuwtje: Het boek van Angelique heeft een vaste plek in de Bruna vestigingen veroverd en dat is een hele prestatie, waar Ilse dan ook als uitgever enorm trots is.

Na het verhaaltje van Ilse las Angelique een stukje voor uit Uitgeschakeld, een stukje waarbij één van de thema`s uit het boek sterk naar voren komt. Daarna was het mijn beurt, niet voor niets was ik natuurlijk al vroeg op pad gegaan, en met toch wel een zeer gezonde spanning en ietwat klotsende oksels stapte ik het podium op. Mijn eerste interview was een feit.

Het was een heel ongedwongen, gezellig gesprek, waarbij we elkaar goed aanvoelden. De spanningen vielen, bij mij in ieder geval, al snel van mijn schouders. Ik was ook enorm nieuwsgierig naar het verhaal van Angelique, want nadat ik s middags voor de tweede maal het proefexemplaar dichtsloeg, wilde ik toch echt nog wel meer weten van deze schrijfster. Ook deze keer was ik, aan het einde van het boek, danig van slag. Meer zal ik niet vertellen maar persoonlijk ben ik zeer onder de indruk van de manier waarop Angelique haar wendingen in het verhaal brengt.

Nieuwsgierig naar het interview, je kunt het hier terug kijken.

De gehele avond was een groot succes, er was veel enthousiast publiek en Angelique was zeker tot een uur na het officiële gedeelte nog aan het signeren. Om 21.30 stapte ik weer in de auto, met een gezonde dosis adrenaline want het was echt leuk en ik kan weer een vinkje zetten op mijn Bucketlist.

Iedereen bedankt voor jullie komst mede dankzij jullie was het een gezellige avond. Ik weet zeker dat Angelique de hele dag nog loopt te shinen. Caroline, Miriam en Alexander, Dini en Hannie bedankt voor jullie mentale support

 Ik kijk al uit naar haar derde thriller maar voor jullie. Heel veel leesplezier geniet van Uitgeschakeld want hij is verslavend

Lieve Boekgroet Moon Kager

 

Een gedachte over “Uitgeschakeld – Angelique Haak de Boeklancering #Sfeerimpressie&video

Reacties zijn gesloten.