In de spotlights……Voorbij schuld en onschuld – Justine Mol #januariwinmaand

In de spotlights ……..# januariwinactie

Met dank aan uitgeverij Aspekt mogen wij vandaag een exemplaar van

Voorbij schuld en onschuld van Justine Mol in de spotlights zetten.

photovisi-download (99)

Waar gaat het boek over:

Hoe overleef je 12 jaar gevangenis als je onschuldig bent?

Het leven van Henk Haalboom verandert in een drama als hij in januari 2002 wordt aangehouden voor de moord op Pim Overzier. Henk krijgt vanaf 2006 bezoek in de gevangenis van Justine Mol. Zij is trainer
Geweldloos Communiceren en Henk en Justine vinden elkaar in de houding van geweldloosheid. Zij zien zichzelf niet als slachtoffers van oordelen. Bij tegenslagen blijven zij overeind door te kiezen voor begrip en geduld, mildheid en humor. Zo voorkomen zij dat ze verharden of verbitterd raken.
Henk heeft zijn waardigheid behouden, evenals zijn zelfrespect en dat voor anderen. Zo bleef hij vrij in zijn hoofd, ook nu hij weer in vrijheid leeft.
Voorbij Schuld en Onschuld geeft een intens en aangrijpend beeld van het leven in een gevangenis en een ontluikende liefdesrelatie.

Wij snappen wel waarom dit boek een plekje in de spotlights verdient….  Dit aangrijpende verhaal dat wil jij toch ook lezen, waag  meteen een gokje op dit prachtige verhaal.. 

**************************************************************************

Wil jij kans maken op dit “stralende boek” ?

We hebben wel een aantal voorwaarden voor deze mooie winmaand, want we willen natuurlijk wel dat de boeken niet alleen vandaag in de spotlights staan … 

  • Waarschijnlijk ben je het allang, maar anders: word even lid van onze Facebookgroep; Via deze link!
  • Like onze Facebookpagina; Facebookpagina
  • Deel het openbare bericht op jouw tijdlijn, en tag hierin 2 vrienden/vriendinnen die nog niet lid zijn van MRON, waarvan jij zeker weet dat hij of zij ook blij wordt van dit pakket… delen doe je via het openbare bericht op de facebookpagina. facebook pagina
  • Stuur een mailtje naar mustreadsornot@ziggo.nl onder vermelding van “Voorbij onschuld in de Spotlights” met daarin je naam, adresgegevens en waarom jij kans wilt maken op dit boek.
  • Plaats een foto van je gewonnen boek na ontvangst op je tijdlijn en op Mustreads or Not. 
  • Wanneer je het gewonnen boek uitgelezen hebt horen we graag van je, kort en bondig, op onze Facebookpagina wat je ervan vond! 

Heel veel succes namens het team van Mustreads or Not 

#Je kunt meedoen t/m 1 februari

 

%d bloggers liken dit: