In de spotlights…… Duw me weg, houd me vast – Vanessa Garden #januariwinmaand

 In de spotlights……#januariwinmaand

Met dank aan Dutch Venture Publishing mogen wij vandaag twee exemplaren van  Duw me weg, houd me vast – Vanessa Garden in de spotlights zetten

photovisi-download (77)

Waar gaat het boek over:

Na de zelfmoord van haar moeder is het leven voor de zeventienjarige Ruby verre van zorgeloos. Ze ontfermt zich over haar broertje en past op haar alcoholische vader. Tijd om tiener te zijn is er niet. Ruby kan de dood van haar moeder niet verwerken en het leven is een strijd. Tot ze Byron ontmoet. De jonge muzikant draagt zijn eigen demonen met zich mee. Toch laat hij zich door niemand voorschrijven hoe hij moet leven… of om moet gaan met de dood.
Hoe meer Byron voor Ruby gaat voelen, hoe meer hij beseft dat hij zijn eigen verleden onder ogen moet komen. Als Byron teruggaat naar zijn geboorteplaats, volgt Ruby hem en ontdekt wat hij al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden. Kunnen ze samen het duister overwinnen – of is het beter om elkaar te laten gaan?

Wij snappen wel waarom dit boek een plekje in de spotlights verdient….Niet alleen de cover trekt ons enorm aan, maar de achterflap maakt ons helemaal nieuwsgierig. Ben jij ook zo nieuwsgierig waag snel een kans.. Succes 

**************************************************************************

Wil jij kans maken op op 1 van deze 2 “stralende boeken” ?

We hebben wel een aantal voorwaarden voor deze mooie winmaand, want we willen natuurlijk wel dat de boeken niet alleen vandaag in de spotlights staan … 

  • Waarschijnlijk ben je het allang, maar anders: word even lid van onze Facebookgroep; Via deze link!
  • Like onze Facebookpagina; Facebookpagina
  • Deel het openbare bericht op jouw tijdlijn, en tag hierin 2 vrienden/vriendinnen die nog niet lid zijn van MRON, waarvan jij zeker weet dat hij of zij ook blij wordt van dit pakket… delen doe je via het openbare bericht op de facebookpagina. facebook pagina
  • Stuur een mailtje naar mustreadsornot@ziggo.nl onder vermelding van “Duw me weg, houd me vast in de Spotlights” met daarin je naam, adresgegevens 
  • Plaats een foto van je gewonnen boek na ontvangst op je tijdlijn en op Mustreads or Not. 

Heel veel succes namens het team van Mustreads or Not 

# Je kunt meedoen t/m januari 

 

%d bloggers liken dit: