#Januariwinmaand De winnaars van week 1

De winnaars zijn…..; 

De eerste week  van 2019 is alweer een feit. En zoals beloofd maken we vandaag de eerste winnaars bekend.

  • Met dank aan Dutch Venture Publishing mogen wij ; Marja Leguis & Petra van der Berg blij maken met een exemplaar van Duw me weg, houd me vast – Vanessa Garden. Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Marja & Petra, veel leesplezier

download (13)

  • Met dank aan Uitgeverij Kok mogen wij; Miriam Bakker – van der Linden blij maken met een exemplaar van  Fataal Bewijs – Rachel Dylan Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Miriam, veel leesplezier

download (9)

  • Met dank aan NAU Uitgeverij mogen wij; Lieve van den Berg blij maken met een exemplaar van  Ann Sophia ‘Noblesse Oblige’- Lucia Douwes Dekker Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Lieve, veel leesplezier

4

  • Met dank aan Uitgeverij Ellessy mogen wij;  Regina Schut blij maken met een exemplaar van  Startschot – Ingrid Mulder Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Regina, veel leesplezier

9200000088340775

Niet gewonnen deze week? Wees niet getreurd…

Op naar week 2, want we gaan gewoon nog even door bij Mustreads or Not, dus houd ons in de gaten 

 

 

 

%d bloggers liken dit: