In de spotlights…… De IJzeren dame – Lucia Douwes Dekker #januariwinmaand

In de spotlights……#januariwinmaand

Met dank aan NAU uitgevers mogen wij vandaag een exemplaar van De IJzeren dame – Lucia Douwes Dekker in de spotlights zetten

photovisi-download (40)

Waar gaat het boek over:

Nan Korteweg is net dertig, kunsthistorica en moeder van drie bewerkelijke jongens Olivier, Oscar en Otto. Een jaar geleden overleed haar geliefde man Pieter tijdens een dubieus jachtincident en liet haar niets anders na dan een oud gebouwencomplex in ontwikkeling en een forse schuld aan de bank. Om de toekomst van haar drie zoons veilig te stellen, gaat Nan de strijd aan om het mooie historische bouwproject waar haar man al zijn geld en energie in gestoken heeft, tot een succes te maken. Dat valt niet mee, zeker niet met de tegenwerkingen van haar rijke schoonfamilie, die niet van plan zijn haar te helpen. 

Kan de enerzijds onervaren vastgoedontwikkelaar en anderzijds onstuimige vrouw vol idealen haar hoofd koel houden en haar hart open te stellen voor diegene die haar kan en wil helpen met de realisatie van de De IJzeren Dame? 

Wij snappen wel waarom dit boek een plekje in de spotlights verdient….De mysterieuze dame op de cover weet ons te triggeren, kan Lucia Douwes Dekker dit ook met haar derde roman? Wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig, jullie ook? Laat je ons weten wat je van het verhaal vond. Lucia kennende zal je je weer helemaal verliezen in haar indrukwekkende schrijfsfeer…  #Aanrader

**************************************************************************

Wil jij kans maken op dit “stralende boek” ?

We hebben wel een aantal voorwaarden voor deze mooie winmaand, want we willen natuurlijk wel dat de boeken niet alleen vandaag in de spotlights staan … 

  • Waarschijnlijk ben je het allang, maar anders: word even lid van onze Facebookgroep; Via deze link!
  • Deel het openbare bericht op jouw tijdlijn,  delen doe je via het openbare bericht op de facebookpagina. facebook pagina
  • Stuur een mailtje naar mustreadsornot@ziggo.nl onder vermelding van ” De IJzeren dame in de Spotlights” met daarin je naam, adresgegevens 
  • Plaats een foto van je gewonnen boek na ontvangst op je tijdlijn en op Mustreads or Not. 

Heel veel succes namens het team van Mustreads or Not 

#Je kunt meedoen t/m 9 januari

%d bloggers liken dit: