#JanuariWINmaand De winnaars van week 2

De winnaars zijn…..; 

De tweede week  van 2019 is alweer een feit. En zoals beloofd maken we vandaag voor de tweede  keer de winnaars bekend.

  • Met dank aan Uitgeverij Ellessy mogen wij ; Bianca van Broekhoven blij maken met een 2 exemplaren van Britt aan de bal – Samantha Era . Laten je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Bianca , veel leesplezier

 

  • Met dank aan Uitgeverij Lannoo mogen wij; Ans Stier,Sander van Kerkoerle & Monica Verschoor blij maken met een  exemplaar van  De aanslag die moest gebeuren – Michiel Janzen Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En sturen jullie ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Ans , Sander & Monica, veel leesplezier

9789401455626

 

  • Met dank aan NAU Uitgeverij mogen wij; Gerda van Drunen blij maken met een exemplaar van De IJzeren dame – Lucia Douwes Dekker  Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Gerda, veel leesplezier

3

 

  • Met dank aan Xander Uitgevers  mogen wij;  Charlotte Veltman, Patricia Bouthisma  blij maken met een papieren exemplaren en Annemiek Cornet & Christelle de Clerque met een ebook van Ik zal straffen – Steinar Bragi  Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En sturen jullie ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Charlotte, Patricia, Annemiek & Christelle, veel leesplezier

ik-zal-straffen_2d-200x311

  • Met dank aan Uitgeverij Ellessy mogen wij; Jolanda Brink blij maken met een exemplaar van Dode Moordenaars – Krijn van der Heijden   Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

9200000097153240

Gefeliciteerd Jolanda, veel leesplezier

  • Met dank aan Uitgeverij Droomvallei mogen wij; Jennie Hofmans blij maken met een exemplaar van Confrontatie van Esther van der Ham   Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Jennie, veel leesplezier

download (4)

  • Met dank aan New Book Collective  mogen wij;  Heleen van der Velde & Patricia Lubbertje blij maken met twee exemplaren van Lam – Hannelore Bedert   Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Heleen & Patricia , veel leesplezier

download (1)

 

Niet gewonnen deze week? Wees niet getreurd…

Op naar week 3, want we gaan gewoon nog even door bij Mustreads or Not, dus houd ons in de gaten 

 

%d bloggers liken dit: