#JanuariWINmaand De winnaars van week 3

De winnaars zijn…..; 

Ook de derde week van 2019 is alweer voorbij gevlogen. En zoals beloofd maken we vandaag voor de derde maal de winnaars bekend van de #JanuariWINmaand

  • Met dank aan New Book Collective mogen wij ; Jenny Brands & Anita Janssen  blij maken met een exemplaar van Vertel het iemand – Rachida Lamrabet. Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Jenny en Anita , veel leesplezier

download

 

  • Met dank aan De Bezige Bij mogen wij; Sophia Grootjans & Berendina Jaasma blij maken met een  boek en Astrid Van Holderbeke met een ebook van  Ponti – Sharlene Teo Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En sturen jullie ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd, Sophia, Brendina en Astrid veel leesplezier

teo_ponti 3d

 

  • Met dank aan De Bezige Bij mogen wij; Martine Zarrouki & Annemiek Cornet blij maken met een boek en Juanita Buseyne met een ebook van Het slagveld – Jérôme Colin Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd, Martine, Annemiek en Juanita veel leesplezier

colin_het slagveld 3d

 

  • Met dank aan De Crime Compagnie mogen wij; Corine Smans, Chantal Hofmeester &  Ilse Brinkhuis  blij maken met exemplaar van Het geschenk – Marijke Verhoeven Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En sturen jullie ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd,Corine, Chantal en Ilse veel leesplezier

download (2)

 

  • Met dank aan uitgeverij Kramat mogen wij; Patricia Fransen IJpelaar & Jacqueline Benschop  blij maken met een exemplaar van Als je ademhaling stopt’ van Christine Geysen Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

 

Gefeliciteerd, Patricia en Jacqueline veel leesplezier

ab

  • Met dank aan NAU uitgevers mogen wij; Jannie Weerts blij maken met een exemplaar van  Onkwetsbare vrouwen – Lucia Douwes Dekker   Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd, Jannie veel leesplezier

1

 

 

  • Met dank aan Uitgeverij Ellessy  mogen wij;  Carina van Marken  blij maken met een exemplaar van Goed Ziek – Lia van Nuys Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd , Carina veel leesplezier

9200000097153228

 

Niet gewonnen deze week? Wees niet getreurd…

Op naar week 4, want we gaan gewoon nog even door bij Mustreads or Not, dus houd ons in de gaten 

uiitslag winacties

 

%d bloggers liken dit: