In de spotlights…… Kudos – Rachel Cusk #januariWINmaand

Mustreads or Not

In de spotlights……#januariwinmaand

Met dank aan De bezige Bij mogen wij vandaag 2 papieren exemplaren en 1 ebook van Kudos – Rachel Cusk in de spotlights zetten

photovisi-download (23)

Waar gaat het boek over:

In een vliegtuig luistert een vrouw naar het verhaal van de onbekende passagier naast haar: over zijn werk, zijn huwelijk, zijn dochter en de nacht waarin hij zijn hond moest begraven. De vrouw, Faye, is onderweg naar Europa om interviews te geven over haar nieuwe boek. Eenmaal daar
aangekomen spreekt ze met mensen over kunst, familie, politiek, liefde, over plezier en verdriet, en over gerechtigheid en onrecht. Ze praat over zaken die er werkelijk toe doen in het leven. Deze conversaties, de laatste met haar zoon, komen samen in een prachtig, majestueus slotstuk.

Wij snappen wel waarom dit boek een plekje in de spotlights verdient….  Kudos, het laatste deel in een trilogie, Kun je het los lezen van de…

View original post 149 woorden meer

%d bloggers liken dit: