In de spotlights…… De flirt cursus – Laura de Koning #januariwinmaand

Mustreads or Not

In de spotlights……#januariwinmaand

Met dank aan Ambo Anthos mogen wij vandaag een exemplaar van

De flirtcursus van Laura de Koning in de spotlights zetten.

photovisi-download (86)

Waar gaat het boek over:

In ‘De flirtcursus’ van Laura de Koning heeft Ted haar buik vol van de liefde, ze heeft heel andere zorgen nu ze er met haar twee dochters alleen voor staat. Hoe moet ze de huur voor de komende maand bijvoorbeeld betalen? En wanneer heeft ze eens een moment voor zichzelf? Vriendin en fitgirl Soraya is al járen op zoek naar een leuke man, maar het lijkt alsof ze alleen maar hopeloze types tegenkomt. Samen komen ze op het idee om een flirtcursus voor mannen op te zetten. Ted bedenkt een slim concept, het moét wel een succes worden. Dat niet alles zich laat plannen, merken ze allebei al snel. Laura de Konings ‘De flirtcursus’ is vrolijkmakend tot het einde, vol humor…

View original post 227 woorden meer

%d bloggers liken dit: