#JanuariWINmaand De winnaars van week 4

De winnaars zijn…..; 

Ook de vierde week van 2019 is alweer voorbij. En zoals beloofd maken we vandaag voor de derde maal de winnaars bekend van de #JanuariWINmaand

 • Met dank aan  mogen wij ; Ellessy Relax, mogen wij Nakita Veldman                          blij maken met een exemplaar van Sprong in het diepe van Tamara Haagmans
  Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Nakita  , veel leesplezier

e

 

 • Met dank aan  Uitgeverij Kramat mogen wij  Gio- Ann Lubberts                            blij maken met een exemplaar van Doodverklaard – Inge Verbruggen   Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Gio Ann,  veel leesplezier

download (7)

 • Met dank aan De bezige Bij  mogen wij; Roosje de Vries & Marjon Nooij met een papieren exemplaar en Jan van der Weide met een  ebook van Kudos – Rachel Cusk. Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd, Roosje, Marjon en Jan veel leesplezier

cusk_kudos 3d

 

 • Met dank aan Anthos mogen wij Monique Vennink  blij maken met exemplaar van De dag waarop ik Johannes Klein doodreed – Elle van Rijn Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd, Monique  veel leesplezier

g

 • Met dank aan NAU uitgevers mogen wij; Nel Aanhane blij maken met een exemplaar van  Aan de hemelpoort – Lucia Douwes Dekker   Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd, Ann  veel leesplezier

2

 • Met dank aan The House of Books  mogen wij; Margreet Kanninga – Blume blij maken met een exemplaar van One for the money – Janet Evanovich. Laten jullie even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd, Margreet veel leesplezier

f

 • Met dank aan De bezige Bij  mogen wij; Marijke van der Hoek &  Sophia Grootjans   blij maken met een papieren exemplaar en Ann Carol Janssens met een ebook van Geloof in mij – J.P. Delaney Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd , Marijke, Sophia en Ann veel leesplezier

delaney_geloof mij 2d

 

Niet gewonnen deze week? Wees niet getreurd…

We hebben nog een aantal mooie winacties de komende week, en dan kijken wij terug op een super geslaagde maand.. 2019 kon wat ons betreft niet beter beginnen 

One Comment on “#JanuariWINmaand De winnaars van week 4

 1. Truusje Truffel Leest

  Super leuk meisjes. Dank je wel. 😍

  Like

%d bloggers liken dit: