#JanuariWINmaand de laatste winnaars, wat een feest was dit

De winnaars zijn…..; 

Januari is voorbij, we zijn 2019 gestart met een knaller, hopelijk beloofdt dit veel goeds voor het gehele jaar… En zoals beloofd maken we vandaag voor de derde maal de winnaars bekend van de #JanuariWINmaand

  • Met dank aan  mogen wij ; Ambo Anthos Uitgeverij, mogen wij Xaviera Janmie Jansen blij maken met een exemplaar van De flirtcursus van Laura de Koning
    Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Xaviera Jamie , veel leesplezier

d

 

  • Met dank aan Atlas Contact mogen wij  Ingrid Dirkzwager   blij maken met een exemplaar van   Het enige verhaal – Julian Barnes  Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Ingrid, veel leesplezier

c

  • Met dank aan Uitgeverij Kramat  mogen wij;  Yvonne Kole & Marianne van der Wal met een exemplaar van Christopher Plum en het zwaard der wanhoop – Tamara Geraeds Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Yvonne en Marianne,  veel leesplezier

 

ac

  • Met dank aan  Droomvallei Uitgeverij mogen wij Ans Stier blij maken met exemplaar van Clara – Pieter Feller &Tiny Fisscher Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Ans, veel leesplezier

b

  • Met dank aan  Uitgeverij Aspekt mogen wij  Lianne Clappers blij maken met een exemplaar van  Voorbij schuld en onschuld van Justine Mol  Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Lianne,  veel leesplezier

download (8)

  • Met dank aan Uitgeverij Kramat mogen wij;  Sonja Tonnis & Fenny van Essen blij maken met een exemplaar van  Dolmen van Johan Deseyn Laat je even weten wanneer je het boek hebt ontvangen ? En stuur je ons een kort berichtje met hoe je het boek hebt ervaren.. 

Gefeliciteerd Sonja en Fenny ,  veel leesplezier

aa

Dit waren de winacties van januari, 2019 kon wat ons betreft niet beter beginnen 

Wij willen New Book Collective, De Bezige Bij, Uitgeverij Kramat, NAU Uitgeverij, Droomvallei, Atlas Contact, Xander Uitgevers, Aspekt uitgeverij, The House of Books, Dutch Venture Publishing, Uitgeverij Kok, Lannoo Uitgeverij, De Crime Compagnie, Ambo Anthos bedanken voor hun bereidheid deze boeken beschikbaar te stellen..

Wij kijken terug op een heerlijke maand vol boekengeluk.. Op naar het gewone leven, wees niet getruerd .. Er volgen nog veel meer mooie winacties

Liefs het team van Mustreads or Not

%d bloggers liken dit: