Leesclub

Inschrijven voor de leesclub van de Lissabonbrieven – door auteur en Valentijnsprijs winnares Gaby rasters

Leesclub De Lissabonbrieven – Gaby Rasters

Wij mogen namens Gaby Rasters en uitgeverij Bagage 5 leesexemplaren weggeven voor de leesclub. En daar kun jij je nu voor op geven, natuurlijk kun je ook meedoen als je al een exemplaar van De Lissabonbrieven in je bezit hebt.

Waar gaat het boek over?

Samenvatting:

lissabon

 

Merijn reist zijn vriendin achterna naar Lissabon, maar dat loopt anders dan verwacht. Hij blijft alleen achter. Hij ontmoet de fadozangeres Carolina en dit is de start van nieuwe ontwikkelingen.

Merijn reist zijn vriendin Chantal achterna, die voor een paar dagen in Lissabon is. Zijn bezoek verloopt echter anders dan hij vooraf heeft bedacht. Hij blijft vertwijfeld achter in Lissabon. Op het dakterras van zijn hotel ziet hij aan de overkant van de weg een jonge vrouw op een balkon zitten. Hun ogen ontmoeten elkaar en dit is de start van verrassende maar soms ook dramatische ontwikkelingen in de levens van Merijn, Chantal en de Portugese Carolina.
Verwachtingen en dromen in weerwil van de realiteit. Gaby Rasters weet als geen ander te karakteriseren en te ontroeren.

Over de auteur;

Gaby Rasters is een veelzijdig auteur die bijna alle genres aankan. Ze is op haar best wanneer ze diep onder de huid van de personages kan kruipen. De tweede plaats bij de Hebban Feelgood awards 2018 laten zien dat haar boek “Nooit meer bang’ een groot publiek heeft weten te bereiken. In De Lissabon Brieven word je als lezer opnieuw verrast door de levensverhalen waarin Gaby je meeneemt.
Irene Moors: “Een inspirerend verhaal over hoop, vrees en onvoorwaardelijke liefde. Het sleept je mee van begin tot eind. Prachtig hoe orgaandonatie een belangrijke rol speelt in dit boek.

 

Lijkt je dit wel wat?

Zie jij dit wel zitten en wil je graag mee doen, ben jij ook zo benieuwd hoe de schrijfstijl  van Gaby is en waarom ze dus de Valentijnsprijs gewonnen heeft?

valentijnsprijs 2018

Stuur dan even een mailtje naar mustreadsornot@ziggo.nl  

Met daarin je

  • motivatie “Waarom wil jij mee doen?” 
  • Je naam en adres gegevens

We maken een aparte besloten Facebookgroep aan en 1 van de teamleden leidt deze groep, hierin kun je alles kwijt wat betreft De Lissabonbrieven en we hopen dat er leuke discussies ontstaan. 

We zouden het fijn vinden als je jouw recensie wilt delen op verschillende sociale kanalen; b.v. Bol.com , Hebban, Bookspot Maaaaarr, dit pas nadat hij op Mustreads or not is geplaatst.

Heel veel leesplezier maar dat gaat zeker lukken 

inschrijven kan t/m woensdag 20 februari 2018 en donderdag de 21ste maken we de winnaars bekend. 

Lieve groet het team van Mustreads or Not en Gaby Rasters en uitgeverij Bagage