De week van de Psychiatrie.. Win bij ons “Dagboek van een (anti) depressivo” – Yacintha de Jager

 

Win bij ons “Dagboek van een (anti) depressivo” – Yacintha de Jager

De week van de Psychiatrie, is de uitgelezen kans om dit boek eens flink onder de aandacht te brengen.. De openheid, en de oprechtheid waarmee Yacintha de Jager haar ervaring aan het papier toevertrouwt is een unicum. Eindelijk wordt de sluier op gelicht rondom depressie, Moon las het boek en was geraakt. Zij schrijft in haar recensie;

“Bedankt Yacintha, voor het kijkje in jouw leven, jouw strijd en jouw kracht, met respect heb ik dit boek gelezen, hopelijk gaan meer mensen dat doen want zoals jij het zelf al zegt. “Het is fijn dat mensen meeleven, maar jij bent de enige die voelt wat je voelt.” Hopelijk komt er meer begrip, met jouw verhalen heb jij in ieder geval een stap gezet.”

Lees hier de hele recensie van Moon over het boek….

Uitgelichte afbeelding recensie (1)

Wat moet je doen om kans te maken op dit Dagboek van een (anti)depressivo?

 

Heel veel succes .. Lieve leesgroet van Yacintha en het team van Mustreads or Not !!

%d bloggers liken dit: