Winacties

VakantieWinactie.. Maak je eigen Boek Cover..VakantieWinactie

Maak je eigen Boek Cover..

Op vakantie , kan nooit goed voor je zijn.. Lees maar snel; Carla heeft wilde ideeën

Een maf idee ontstond er in mijn hoofd, of had ik gewoon een zonnesteek opgelopen? Maakt niet uit, ik ga het proberen uit te leggen….

67439747_2579820588709477_4852351723424972800_n.jpg
Wij zijn allemaal boekliefhebbers en lezen natuurlijk graag. Misschien hebben sommigen van ons allen wel eens met het idee gespeeld zelf een boek te schrijven. Een boek schrijven is natuurlijk niet zomaar iets en kost natuurlijk ook heel veel tijd. Nu leek het ons een heel leuk plan om iedereen een cover (foto) te laten maken van een boek dat hij/zij zou willen schrijven. Dat boek hoeft er natuurlijk nooit te komen he?

Het gaat puur om een cover (foto)! Voorbeeld zie hier boven…

Dat mag zijn van een bloedstollende thriller, een YA of een SF-boek, een roman…historisch, hedendaags, futuristisch…of….vul maar in een cover van een boek dat jij eventueel zou willen schrijven, of alleen maar wilt maken voor deze win actie is natuurlijk ook goed!!!

  • Laten we afspreken dat deze win actie de hele zomervakantie duurt, dus iedereen heeft de tijd om iets te bedenken en onder dit bericht te plaatsen.
  • Het moet een foto zijn die je zelf hebt gemaakt op een plaats die je zelf mag bepalen, bij de foto voeg je een titel toe, die je natuurlijk ook zelf bedenkt.
  • Iedereen mag zoveel foto’s met titels inleveren als hij wil!
  • Je plaatst de foto onder het vast gezette bericht in onze Facebookgroep

Meer foto’s inleveren zorgt ervoor dat je meer kans maakt ook! Na de vakantie stoppen we deze win actie en gaan wij (ladies van Mustreads or Not) een top 5 of top 10 (afhankelijk van de hoeveelheid inzendingen )van alle covers maken.

Op deze top 5 of top 10 mogen jullie likes uitbrengen, de meeste likes krijgt een verrassingspakket.

Lieve Vakantiegroet, Caroline, Elsa, Moon en Carla….

Ontwerp zonder titel (1).jpeg